Alltid med lika mycket kärlek

Det är lätt att bli lite nostalgisk såhär inför en konsert. Under 35 år har Chorisma övat och utvecklats under ledning av vår fenomenale maestro Magnus Toresson. Allt med en massa sångarglädje och allt för att vi ska kunna bjuda vår publik på en härlig underhållning – och alltid med lika mycket kärlek till musiken och vår publik vid ofta fullsatta konserter.

Alla sångglada korister har förstås inte varit med under alla dessa år. En del har försvunnit och andra har tillkommit. Men roligt har det varit och vi har utvecklats jättemycket från start. Hur livet än sett ut i övrigt, har vi samlats under onsdagskvällarna för att sjunga av glädje.

Och nu är det återigen dags för konsert om tre veckor, den 6 maj klockan 16.00 sjunger vi för alla som älskar körmusik. Och vi lovar att bjuda på en underhållande och rolig konsert i Björksalen, Boden. Och du är förstås varmt välkommen! Ett tips är att skaffa din biljett så snart som möjligt. Det brukar bli festligt, folkligt och fullsatt – för att använda ett något klyschigt uttryck 🙂

Biljetter finns att köpa via Turistbyrån i Boden och förstås via oss korister.
Evenemanget ligger uppe på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 3 =